Практичне заняття з «Методики навчання географії»

26 листопада в рамках вивчення навчальної дисципліни «Методика навчання географії» студенти 3 курсу групи Geo1-B16, провели практичне заняття, відвідавши уроки досвідчених вчителів географії в навчальних закладах міста.

Під час час заняття за темою «Спостереження та аналіз уроку географії в школі» студенти-географи мали можливість ознайомитись із методикою проведення уроків вчителями: Нестерової Галини Іванівни (НВК №3) та Рибалкіної Тетяни Вікторівни (ЗОШ №10).

Своїми враженнями від відвіданих уроків діляться студенти.

Ірина Хрущ: «Дякуємо вчителю географії Галині Іванівні за урок, яка докладно і доступно подає інформацію для учнів. Урок пройшов чудово, учні уважно слухали інформацію і були дуже активними. Також дякуємо Володимиру Зіновійовичу Миську, який організував нам таке заняття!»

Марія Гнатович: «Відвіданий урок був дуже цікавий. Вчитель, Тетяна Вікторівна, професіонал своєї справи. Вона доступно і легко подає навчальний матеріал дітям, які сумлінно працюють на уроці. Це вчитель, який любить свою професію і весь свій вільний час вона проводить з дітьми, займаючись із ними туризмом».