Спостереження та аналіз уроку географії

19 листопада 2019 року в рамках вивчення навчальної дисципліни «Методика навчання географії» студенти-географи 3 курсу академічної групи Geo1-B17 К-ПНУ імені Івана Огієнка відвідали загальноосвітні навчальні заклади міста. Тема практичного заняття «Спостереження та аналіз уроку географії».

Студенти, які були присутні на уроках географії в НВК №3 (вчитель Нестерова Галина Іванівна) та ЗОШ №10 (вчитель Рибалкіна Тетяна Вікторівна), діляться своїми враженнями від відвіданих уроків.

Лілія Романів: «Дякуємо за таку можливість, побувати на уроці, отримати певний досвід. Урок стосувався тектонічної будови і рельєфу, діти гарно орієнтуються на карті, були дуже активні».

Діана Дімова: «Мені усе дуже сподобалось: і урок, і матеріальне забезпечення кабінету географії. У Тетяни Вікторівни усі методичні матеріали гарно систематизовані: навчальні посібники, атласи, колекції, відео-фільми, презентації. Узагальнюючий урок з теми «Африка» пройшов на високому методичному та організаційному рівні, вчитель використовувала різні методи і прийоми».