Навчально-пізнавальна екскурсія до Кам’янець-Подільської районної ради

17 жовтня 2019 року в рамках вивчення навчальної дисципліни «Географічний менеджмент локальних адміністративних таксонів» відбулась навчально-пізнавальна екскурсія студентів групи NZ1-B16 до Кам’янець-Подільської районної ради.

Студенти-географи 4 курсу під час практичного заняття-екскурсії зустрілись із заступником голови районної ради Єрменчуком Віктором Петровичем, який детально ознайомив із процесами планування та управління на території Кам’янець-Подільського району. Також він проаналізував окремі статті Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та ознайомив із особливостями адміністративної реформи і децентралізації в регіоні.

Своїми враженнями від екскурсії ділиться студентка групи NZ1-B16 Сніжана Качур: «Споглядаючи на гарну обгортку, нам завжди цікаво, що в середині. Так і в навчанні: вивчаючи реформу децентралізації, цікаво побачити процес її проведення, умови, недоліки та переваги.

Дуже вдячна за таку можливість. Надзвичайно приємно, що в такій нестандартній формі ми отримали цікаву та корисну інформацію».

Висловлюємо щиро подяку заступнику голови районної ради Єрменчуку Віктору Петровичу за надзвичайно цікаву та змістовну екскурсію.