Урочистий концерт з нагоди 100-річчя нашого університету

18.10.2018 року на природничому факультеті відбувся урочистий концерт з нагоди 100-річчя нашого університету. Програму відкривали талановиті співаки нашого факультету Тарас Воробець та Боярчук Христина. Заворожили усіх глядачів Марія Концунтейло та Олександр Божек з неймовірно ніжним та зворушливим вальсом “Мінор у моєму серці”. Гучні овації від студентів та викладачів отримала харизматична танцівниця Лісова Ульяна. Підняла настрій та приємно здивувала stand up-ом талановита Ксенія Качмар. Неймовірний захват та бурхливі оплески отримала зворушлива Олена Гончарук. Ще одним сюрпризом, так званою “родзинкою” стала програма “Мій зможе”, у якій взяли участь: Валентина Колодій, Ігор Касіяник, Анастасія Ліщук, Станіслав Придеткевич, Вероніка Єленець, Володимир Мисько, Ольга Бігняк, Мар’ян Тарасенко.

Прекрасні учасниці робили ставки, а мужні викладачі виконували певні завдання, щоб заробити фішки для своєї пари. У програмі було 8 конкурсів та фінал, за результатами якого перемогу здобули Ольга Бігняк та Мар’ян Тарасенко. Щиро дякуємо викладачам і лаборантам за те, що погодились взяти участь. Проводили свято наші ведучі Мар’яна Турніцька та Надія Андріюк. Звукорежисер Безнюк Діана.

Ще раз вітаємо рідний університет з ювілеєм і щиро бажаємо стрімкого йому розвитку, процвітання, глибокої шани та визнання як на теренах України, так і за її межами.